OM OSS


Sonzai Byggservice drivs av mig, Håkan Linnarsson, jag har byggt och renoverat aktivt vid sidan av andra uppdrag sedan över 17 år, I början av 2022 tog jag beslutet att satsa helhjärtat på detta. Det är fantastiskt roligt att skapa något med sina händer och att förverkliga byggprojekt tillsammans.

EGET ARBETE & BRETT NÄTVERK


Under åren har jag arbetat främst i chefsroller på Fastighetsbolag som Poseidon, Balder och Omniagruppen. Det gör att jag har ett mycket brett kontaktnät, så de arbetsmoment jag inte själv kan utföra kan jag ta in som underleverantör eller hänvisa direkt till dig som  kund. Med Sonzai Byggservice skall du vara trygg med att vi håller det vi lovar.

TRYGGHET FÖR DIG SOM KUND


Självklart är vi registrerade för moms och f-skatt. Lika självklart är att vi har en företagsförsäkring som skyddar dig om olyckan skulle vara framme. 

Vill du kontrollera hos skatteverket att vi gör rätt för oss kan du enkelt söka här. Vårt organisationsnummer är 559099-0445. (vi är inte registrerade som arbetsgivare eftersom det är ägaren som utför arbetet.) 

Vår företagsförsäkring är tecknad hos SVEDEA, försäkringsnummer: 6571707 


Vår målsättning


Sonzai Byggservice är det naturliga och trygga valet för dig som vill ha bygghälp. Personliga och prisvärda tjänster när du behöver dem!